Search

Mørket kommer

I går var det refleksdagen og Trygg Trafikk ønsket å formidle til folket at mørket kommer, raskt. Gjennom Go!Electra ble jeg tilknyttet dette prosjektet og fikk lov å prøve meg på disse SoMe-formatene. Det kan være en gøyal utfordring å lage videoer for 15-20 sekunder. Du blir virkelig bevisst hva som forteller og hva som ikke.


Ønsket mitt var å lage noe som skulle få folk til å lure på om det er en ny kinofilm-trailer, eller lignende - for å få dem til å stoppe opp i scrollingen på facebook. Vi hentet inspirasjon fra både Stranger Things, It Follows og Twin Peaks hva gjelder looken, men samtidig forsøkte vi å beholde en norsk generalitet i location og uttrykk.

Still fra Trygg Trafikks reklame

Det var også gøy å jobbe med et slags effekt-shot. Mørket skulle komme radig, og vi ble enige med fotograf og colorist at den effekten ville gjøre seg best om den ble gjort i kamera og ikke i post-produksjon. Det var noen nerver for hvordan uttrykket ville bli, men når vi gjorde de første tagningene på sett ble vi overbevist om at dette var riktig løsning.

Silje Reistad fra Trygg Trafikks kampanje "Mørket Kommer"

Se en av videoene her!


Jeg synes det ble en artig liten snutt, og gjengen på Go!Electra har gjort en fenomenal jobb på grade, lyd og det hele. Husk refleks folkens!

107 views0 comments

Recent Posts

See All

2019