KURS & COACHING

 

Marius har studert filmregi ved Nordland kunst- og filmfagskole. Han har spesialisert seg innen skuespill og har studert flere retninger innen faget. Blant andre Konstantin Stanislavskij, Uta Hagen, Michael Chekov, Lee Strasberg og Sanford Meisner. Marius har jobbet med å forme sin egen teknikk sett i lys av alle disse mesterne. 

 

KURS
De 8 verktøy del 1 & 2

Hvor skal du begynne når du har fått et manus? Å tre inn i en rolle på feil grunnlag kan sette dype spor for resten av rolletolkningen. Derfor har Marius utviklet de åtte verktøy som er en praktisk metode for å danne et  godt grunnlag for det skapende arbeidet. Denne metoden gir deg et sted å begynne møtet mellom skuespiller og karakter.  
Kontakt for neste kurs.REGISSØRENS SPRÅK
Hvordan kommunsiere med en skuespiller? Dette kurset gir regissører og skuespillere en metode som er utviklet for å hjelpe skuespilleren forbli i kontakt med karakteren under hele prosessen. Med denne måten å instruere vil regissørens visjon bli oversatt til spillbare og effektive instrukser. Kontakt for neste kurs. 

Å jobbe med Marius var som en a-ha opplevelse for meg. Som skuespiller har jeg slitt med å finne en metode som passer akkurat meg og min personlighet. Med Marius sin unike evne til å se hvert enkelt individ og hva akkurat DU trenger for å utvikle deg, tok jeg mine største steg som skuespiller sålangt i karrieren.

 Anders Lidin Hansen (Hudløs, Hotell Cæsar)

COACHING
Skal du på en audition? Leseprøver? Eller føler du ikke at du når inn til karakteren på egenhånd?
Ved bestilling av coachingtimer får du tett og personlig oppfølging slik at du får jobbet med de utfordringene du står ovenfor.

Coaching audition
1 dag med workshop (8 timer)
1200,- 

 

Coaching karakterutvikling 
4 timer i uka i 4 uker (16 timer) 

3000,-

Coaching personlig pakke
For deg som ikke har et bestemt prosjekt, men ønsker å utvikle og utfordre deg selv.
Ta kontakt så lager vi en egendefinert pakke med innhold tilpasset dine behov. 
Pris pr time 200,-

 

Å jobbe med Marius gir deg muligheten som skuespiller til å åpne dører i deg selv - han bryter ned barrierer og hjelper deg med å bygge opp karakterer.

Joachim Krogvold (Der vi er)

MELD DEG PÅ

 

Finner du et eller flere kurs du ønsker å melde deg på? Send meg en melding med navn, alder og ønsket kursdato. Du hører fra meg så fort jeg ser meldingen.