KURS & COACHING

 

I mine år som regissør og manusforfatter har jeg alltid vært fascinert av skuespill.  Å se en skuespiller leve sannferdig under falske omstendigheter og bringe liv til karakteren som innen da bare har eksistert på papiret er for meg så nært magi vi kommer. 

Under mine studier merket jeg at jeg ikke lærte nok om skuespill. Jeg fant teknikker og metoder som ved flere anledninger hadde hjulpet ved å studere skuespillerteknikker og delta på kurs. Panikken slo meg da jeg på sett selvsikkert instruerte i disse metodene og teknikkene - men så funket det ikke. Frykten for å oppleve å svikte en skuespiller slik fikk meg til å gå i dybden av faget. Jeg sammenliknet teorier fra Stanislavskij, Chekov, Hagen, Meisner, Strasberg, Moss, Weston, Chubbuck, Leqoc - alle de store læremestrene jeg kunne studere. Resultatet ble workshopen "Regissørens språk".

 

Det ble en helt ny måte for meg å tenke på instruksjon og kommunikasjon med skuespillerene. I "regissørens språk" søker vi å optimalisere samarbeidet mellom skuespiller og regissør ved å instruere på skuespillerens premisser. 

 

KURS
De 8 verktøy del 1 & 2

Hvor skal du begynne når du har fått et manus? Å tre inn i en rolle på feil grunnlag kan sette dype spor for resten av rolletolkningen. Derfor har jeg utviklet workshopen "de åtte verktøy" som er en praktisk metode for å danne et  godt grunnlag for det skapende arbeidet. Denne metoden gir deg et sted å begynne møtet mellom skuespiller og karakter.  
Kontakt for neste kurs.REGISSØRENS SPRÅK
Hvordan kommunsiere med en skuespiller? Dette kurset gir regissører og skuespillere en metode som er utviklet for å hjelpe skuespilleren forbli i kontakt med karakteren under hele prosessen. Med denne måten å instruere vil regissørens visjon bli oversatt til spillbare og effektive instrukser. Kontakt for neste kurs. 

Å jobbe med Marius var som en a-ha opplevelse for meg. Som skuespiller har jeg slitt med å finne en metode som passer akkurat meg og min personlighet. Med Marius sin unike evne til å se hvert enkelt individ og hva akkurat DU trenger for å utvikle deg, tok jeg mine største steg som skuespiller sålangt i karrieren.

 Anders Lidin Hansen (Hudløs, Hotell Cæsar)

COACHING
Skal du på en audition? Leseprøver? Eller føler du ikke at du når inn til karakteren på egenhånd?
Ved bestilling av coachingtimer får du tett og personlig oppfølging slik at du får jobbet med de utfordringene du står ovenfor.

Coaching for audition / opptaksprøve
Skal du i audition eller på opptaksprøve tilbyr jeg konsultasjon og tilbakemeldinger på monologer eller scenetekster, utforskning av teksten sammen med skuespiller og oppgaver og instruksjon basert på den enkeltes behov. Coaching personlig pakke 
Har du noe du ønsker å utfordre deg på som skuespiller? Å jobbe med de store følelsene? Å skape en identifikasjon til rollen? 
Å være mer tilstede på scenen? Ta kontakt om du ønsker å utvikle en personlig pakke. Dette kan inkludere å få tilsendt tekst og oppgaver, tilbakemeldinger på arbeidet via self-tapes og konsultasjon og videre arbeid. 


Ta kontakt ved interesse så finner vi en ramme for arbeidet. 


 

Å jobbe med Marius gir deg muligheten som skuespiller til å åpne dører i deg selv - han bryter ned barrierer og hjelper deg med å bygge opp karakterer.

Joachim Krogvold (Der vi er)

IMG_3307.jpeg

MELD DEG PÅ

 

Finner du et eller flere kurs du ønsker å melde deg på? Send meg en melding med navn, alder og ønsket kursdato. Du hører fra meg så fort jeg ser meldingen.

Meldingen din er nå sendt!